fredag 7 augusti 2009

Bröllopsdag och kryssning med Royal Caribbean Cruise

På söndag firar jag och min man ettårig bröllopsdag! Kan för mitt liv inte förstå att det redan har gått ett helt år sedan vi stod där i det gröna framför prästen på Djurgården... Men så är fallet och kryssning ska det bli! Vi kastar loss från Frihamnen klockan fem ikväll och sedan väntar fyra härliga dagar ombord på båten med all inclusive och stopp i hamnar som Visby, Oslo och Köpenhamn. I Köpenhamn tar vi sedan tåget hem igen till vardagen...snyft! Fast tur är kanske det för flera dagar i Köpenhamn kan bli ruskigt dyrt med tanke på att danskarna ju är fantastiska när det kommer till inredning.

Ha en underbar helg alla!


/ToveFoto: Mattias Hansson för HG Bild

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Hittade er genom, "Alfridas hem" (följer hennes blogg).
  Grattis på bröllopsdagen, och hoppas ni får det mysigt.

  Det är en fin blogg, och en jätte bra idé, att 2 skriver, om livet i en lägenhet och stora drömmar om landet...
  Jag har också stora drömmar om att bo på landet, en dag kanske det inträffar.
  Kram/Luiza

  SvaraRadera
 2. Hittade också hit från "Alfridas hem".
  Grattis på bröllopsdagen!
  Ska bli kul att se era lägenheter i fortsättningen. Att få se vad man kan göra fast man inte har ett stort fint hus att inreda!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej Tove!
  Jag hittade hit via Alfridas hem.
  Men gud så fint med en kryssning och fira eran bröllopsdag! Hihi, ja tänk vad tiden flyger i väg! Ett år redan. Jag vet, det går så himla fort. Vacka kort ni har här i bloggen. Den är så mysig och fin. Och jisses vilka vackra lägenheter ni har! Ska bli jättekul att få följa er. Själv är jag ny här ute i bloggvärlden och försöker att komma underfund med hur man skall gå till väga. Blir lite avundsjuk då jag ser att det går att klicka upp era foton, här i bloggen, och få dem stor! Hur bar du dig åt? Jag har ingen aning om hur man gör det. Är det svårt? Eller är det bara ett enkelt knapptryck tro?
  Hihi, ja du ser...jag är inte den mest tekniska människan.
  Nu får jag hoppas du/ni får det underbart i Köpenhamn bl.a. Och javisst har de helt otroliga loppisar och möbler ect där! :)
  God natt på er!
  Kram / Åsa.

  SvaraRadera
 4. Bara jag igen!
  Jag tänkte ta och länka till er sida. Om det går bra för er så lägger jag er under min rubrik "bloggar som gör mig glad och ger mig inspiration"?
  Kram / Åsa.

  SvaraRadera