torsdag 13 augusti 2009

Borta bra men hemma bäst?

Nja, just nu är jag nog inte den första personen som skriver under på det... Har ni också kryssat med Royal Caribbean International någon gång så förstår ni säkert varför. Tänk er fyra dygn med total service, en underbar båt med högklassig underhållning och massvis med sol.

Ja, så har jag haft det de senaste dygnen så om hemma är lika med bäst just nu är tveksamt. Vi åkte som sagt på kryssningen för att fira vår allra första bröllopsdag och vi funderar redan på att åka nästa år igen:) Bara för att ge er en bild av resan så sammanfattar jag den lite kort här:

  • En hytt med en personlig hyttvärdinna vid namn Bianca som städade två gånger per dag och sorterade saker som vi lämnat utspridda, mitt smink till exempel.


  • Ett reserverat middagsbord med tre personliga servitörer som inte ens lät oss peppra maten själva. (Nej jag skojar inte.)

  • Frukost- lunch- och midnattsbuffé samt trerätters middag varje dag med så mycket läckert att sätta i sig!


  • Ett helt fantastiskt poolområde med fyra bubbelpooler och ett äventyrsbad plus en mjukglassmaskin från vilken man kunde hämta en glass när man så ville


  • Ett fullt utrustat casino med pokerturneringar


  • En egen teater med föreställningar varje kväll av magiker, en showgrupp och en världsmästare i jonglering


  • Kurser i linedance, scrapbooking, yoga, pilates och en hel del annat


  • En sjungande personal med en fantastisk servicekänsla och glädje som sjöng för oss på vår bröllopsdag och överraskade oss med chokladdoppade jordgubbar i vår hytt!


Vi har helt enkelt varit i himmelen så det var med stort vemod som vi klev av båten i Köpenhamn tidigt i tisdags morse... Varför är allt underbart så fruktansvärt kort? Suck...Roligt är det iallafall att vara hemma och blogga igen! Stort tack alla för gratulationerna på vår bröllopsdag!



Visar lite bilder från kryssningen samt en videofilm av åttiotvå sjungande servitörer!



/Tove



En söt kakburk som jag hittade i Visby och det fina armbandet som jag fick av maken i bröllopspresent. Till honom hade jag målat en tavla i smyg som han ville ha!






Åttiotvå sjungande servitörer!

3 kommentarer:

  1. Wow, vilken härlig upplevelse!! Kramar på er vilket sätt att fira sin bröllopsdag
    kram Malin

    SvaraRadera
  2. Nämen owaw!
    Sjungade servitörer och massa annat skoj.
    Det låter helt fantastiskt. Jag förstår att du vill åka nästa år igen. Själv skulle jag nog aldrig återvända hem, haha!
    Vad rörd jag blir över era fina gåvor till varandra. Ett vackert armband..och en tavla som du gjort själv. Helt otroligt! Jag bara älskar kärlek!!! Fortsätt så min söta. Ge varandra något litet emellanåt. :)
    Visst Tove får du länka till mig! Du anar inte hur glad du gör mig. Bara så kul att du vill det.
    Många Bamse kramar till dig/ Åsa.

    SvaraRadera
  3. Du är för himmla duktig på att måla säger en stålt moder kram

    SvaraRadera