lördag 31 juli 2010

Paradiset...

Hej allihopa!

Här kommer lite bilder från vårt nya paradis! Första gången jag såg detta underbara område var just över sjön som på den första bilden och jag bara kände att jag var tvungen att ta mig över dit. Ni vi väl befann oss på "rätt" sida om sjön hittade vi det mest fantastiska bostadsområde som vi någonsin sett. Då bestämde vi oss för att "här ska vi bo!". Och det gör vi nu äntligen!

Här möter gamla industrilokaler och uråldriga herrgårdar moderna bostadshus som byggts på spångar i vattnet och intill vattenbrynet. Området ligger intill en underbart vacker sjö via vilken man kan båtslussa in till Stockholms innestad om så önskas. Vill man hellre ta bussen eller tåget tar det cirka tio minuter att nå Slussen i Stockholm.

Vår bostadsrättsförening innehar en festlokal med bastu, brygga och en liten roddbåt och jag tror nog att vi har badat nästan varje dag sedan vi flyttade hit i slutet av juni. Det är en underbart unik känsla att bara kunna springa ner på sin egen brygga och kasta sig i vattnet. Ni må tro att jag har övat flitigt på bomben i år:)


Mer bilder från området och såklart också från nya lägenheten kommer inom kort!


Trevlig helg! /Tove


4 kommentarer:

 1. Hej hej!!!

  Förstår dej, ser jättefint ut!!!

  Hoppas du har det bra, kram Camilla.

  SvaraRadera
 2. Gud så fint! Vilket ställe, förstår att ni trivs. Ett modernt stads saltkråkan! Eller hur! Grattis! Ni kan ju ta en handduk och gå och lägga er på bryggan direkt på morgonen! Kram C&M

  SvaraRadera
 3. Ja vad ska man säga...paradiset är ju det enda som kan komma i närheten av ett beskrivande ord.... LOVELY =)

  Kram // Tina

  SvaraRadera
 4. Det ser underbart ut! Och verkligen härligt att bo nära vattnet.

  SvaraRadera