lördag 24 juli 2010

Bilder från hallen...Här kommer lite bilder från sektion två av hallen som nu är färdigmålad. Hela lägenheten var ju "vit" när vi flyttade in men det var nog ett tag sedan den färgen målades på. Det blir en sådan otrolig skillnad när den gamla gulnade färgen försvinner, mycket fräschare. Framöver tänkte vi även måla golvet vitt och jag fnular fortfarande på vad som ska få "hända" på den långa nymålade väggen, några tips? Text, Tavlor, Belysning..?

Här ser vi lite av nästa projekt, nämligen dörren som inte blivit målad än. Den ska slipas och målas med vit högblank färg precis som dom andra dörrarna.
Här kommer lite före och undertiden bilder på hallen...
När jag köpte stolarna jag skrev om tidigare fick jag också med denna lilla söta byrå som ni ser på bilden. Den är slipad, målad ca fyra gånger med vit färg och nya knoppar från Bruka Design.


Syns lite dåligt på bilden med inuti lådorna har jag tapetserat en tapet. Hittade ett lite lagom stort tapetprov på Kreatima som jag köpte för 30 kr, perfekt att piffa med!


Och här har vi byrån som den såg ut innan...

Ha det bra vänner
Hälsningar Patricia

4 kommentarer:

 1. Fin hall...Älskar det fina furugolvet. Vi har det i hela vårat hus och vi får det i vårat nya också. Ha det bra/ Kram Anne

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig känsla att ha en hel vit vägg och en hel vit lägenhet framför sig att få jobba med.

  SvaraRadera
 3. Vad snyggt och stilrent! Vilken otrolig skillnad det blev med vit färg på byrån, visst är det skoj att göra om möbler....Ska bli kul att följa renoveringen i nya hemmet :-) Kram C

  SvaraRadera
 4. Va snyggt! att sätta tapeti lådor har jag tänkt många gåner....NU kanske jag ska göra slag i saken när jag sett din FINA byrå =)

  Kram // tina

  SvaraRadera