söndag 8 augusti 2010

Mys med ljus, te och Vakre...


Ja tänk nu har man redan jobbat två veckor sedan semestern och det känns knappt som den någonsin existerat. Längtar efter semester igen! Just nu är det en period av mycket mycket jobb och jag hinner inte alls titta in hos er andra eller blogga så mycket som jag skulle önska, men men... Ibland måste man lägga kraven på hyllan och tillåta sig att sjunka ner i soffan när man väl är hemma på kvällen.

Köpte ett ljus från Voluspa som fick en fin plats i köket där det liksom saknades någonting, 399 kr... för ett ljus... Jag hoppas att det är värt pengarna men har länge suktat efter ett, så vi får väl se... Doftar väldigt gott i köket i alla fall även när det inte är tänt...


Nu blir det lite av avkoppling med senaste numret av Vakre Hjem, födelsedagspresenten från svärföräldrarna - Ett års prenumeration, Tusen Tack!

HA DET SÅ BRA ALLA
KRAM Patricia


3 kommentarer:

 1. Tusen tack för "krya på dig hälsningen" =)

  känner mig redan lite bättre ;)

  K R A M // T i n a

  SvaraRadera
 2. Ska börja med att säga att det väntar en award på er inne hos mig! :)
  Vilken supersnygg ny layout ni har på bloggen, jättefin! Bilderna gör sig så bra mot den nya bakgrundet, verkligen lyckat.
  Ljuset ser riktigt lyxigt ut, och det borde det ju vara till det priset också... ;)
  Att få en prenumeration på en fin tidning är ju inte illa, då får man ju njuta av nya fina nummer hela året!

  SvaraRadera
 3. De där härligt lyxiga ljusen har jag suktat efter länge med, jag hoppas du berättar sen om de var värda pengarna. Snygga är de i allafall både ljusen och askarna.

  SvaraRadera