tisdag 13 oktober 2009

Mer tid..?


Oj vad jag önskar att jag hade mer tid ibland, eller mer tid hela tiden... Har så mycket projekt som ligger och väntar på att både påbörjas och avslutas, sen var det ju hallen som skulle målas också... Alla andra vardagliga sysslor som att jobba äta och sova hinns ju knappast med.

Hur som helst på lediga stunder målar jag så mycket jag hinner och det blir ungefär en vägg i veckan just nu, men men. Sakta men säkert kommer nog hallen ta form trots det.

Eftersom hallen är så liten valde jag en helt vit färg, ingen brytning den här gången. Jag trodde verkligen hallen var vit innan men när man går på med den nya färgen uppträder den gamla mer som mjölk eller creme vit, roligt för det blir en otrolig skillnad! Roligast är när jag får måla lister och dörrar, det blir pricken över i:t.

Syns dock inte så bra på dessa bilder men den här bilden är tagen innan jag började måla om...

Passar på att visa nya höstlyktan från Indiska också som fick pryda köksfönstret.

/Patricia8 kommentarer:

 1. Hej!
  Din+a etiketter är färdiga, kanske vill du maila din adress så jag vet var jag skall skicka dem.
  kramar+ M+alin

  SvaraRadera
 2. Vad duktig du är som målar..Min man är hela tiden bestämd att det skall vara brytning, men nu ser jag ju överallt att det ser lite gräddigare ut, suck och det vill jag inte ha...Han skulle bli galen om jag vill måla om hela huset hihi. Vilken fin lykta, Indiska har så mycket fint.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Du är inte den enda som önskar att du hade mer tid... Tror det är ett ganska vanligt fenomen det där att tiden inte räcker till. Det är så mycket man vill hinna med, så många projekt man har på gång och planerar att sätta igång med, och tiden den bara rusar iväg...
  Måste vara roligt att se hur hallen förvandlas och blir fräsch och vit! Och vilken fin dörr sen!
  Indiska har mycket fint de, lyktan är jättefin!

  SvaraRadera
 4. När jag målade om köket förra sommaren så trodde jag ju också att väggarna var vita... men det fick jag ju snabbt se att så var det inte! Men fint blir det!

  SvaraRadera
 5. Hallojs!!! Så fin lykta..bara älskar indiskas utbud!! Gillar alla vackra orientaliska saker!!
  ~~Go Kväll ♥ Mamma Millan~~

  SvaraRadera
 6. Hej, hej!

  Vilken skillnad det blir av lite vit färg.. Ser ut att bli kalas bra i din hall!

  Har kikat runt lite på några bloggar och på så sätt hitta jag hit..
  Mysig blogg, verkar ha ett fint hem..

  Ha en bra torsdag! Kram kram Maria

  SvaraRadera
 7. Hejsan vännen!
  Oj vad fint du gör. Så duktigt av dig att måla hallen! En vägg i veckan är ju hur flitigt som helst. Glöm inte att vila lite därimellan. Så att du räcker till...
  Våran hall som också skulle renoveras i höst. Det blir nog inte av. Tiden finns inte. Och inte är vi heller klar med de andra projekten vi dragit igång. Du vet gästrum och tvättstuga.
  Men du, vilken vitfärg andvänder du? För jag vill ha en jättevit färg att måla med. Vill ha gräddvit eller cremefärgad. Nästan alla vit färg är bruten idag...suck.
  Urtjusig lykta du har i fönstret! :)
  Trevlig helg!
  Kram / Åsa.

  SvaraRadera
 8. Tack för att jag fick titta in!
  Så fina bilder.
  HA en bra helg!
  Hanna

  SvaraRadera