torsdag 1 oktober 2009

10 hemligheter om oss!För ett par dagar sedan fick vi en utmaningen att berätta tio hemligheter om oss av Åsa med den fina bloggen Blåbär & mjölk. Så här kommer det nu... Läs och häpna:)1. Vi arbetar i samma butik och Patricia är faktiskt Toves chef.

2. Tove skulle egentligen ha varit utbildad gymnasielärare nu men hjärtat ville plötsligt något annat. Vet dock inte riktigt vad ännu:)

3. Patricia är ett STORT fan av Tim Burtons filmer och ÄLSKAR animerad film.

4. Både Patricia och Tove är plattångsberoende och det hänger till och med en i personalutrymmet i butiken "in case of emergency". Vi borde nog gå i någon slags plattångsterapi för detta... Tips någon?

5. Patricia är mer eller mindre uppvuxen i stallet och kan förmodligen också tala med hästar:)

6. Tove gifte sig för ett år sedan med sin svågers bästa vän efter att ha känt honom på avstånd i över tio år. Så kan det gå!

7. Både Patricia och Tove tror på ett liv efter detta och är också lite rädda för spöken:)

8. Tove undviker konsekvent A-brunnar som hon ser på gatan eftersom hon fortfarande tror att det betyder otur att trampa på dem och att cykla på dem också för den delen:) Livsfarlig i trafiken med andra ord!

9. Både Patricia och Tove lider av väsksamlingsmani men Patricia har oturligt nog för hennes plånbok skull, en ganska dyr smak:)

10. Patricia och Tove skissar just nu på ett par hemliga inredningsprojekt varav ett av dem i samarbete med bloggen Alfridas hem.Det här med hemligheter var riktigt skoj så vi skickar utmaningen vidare till Erika med bloggen Alfridas hem och till Malin med bloggen Vit poesi.
Ha en bra dag alla!
/Tove & Patricia
5 kommentarer:

 1. Kul läsning :) Avslöjade hemligheter är alltid spännande ju!

  K R A M // t i n a

  SvaraRadera
 2. Kul att läsa om er!! Jag antar utmaningen! Får fila lite på den bara :-)
  kram Malin

  SvaraRadera
 3. Hejsan tjejer! Ni är för goa.
  Hahaha, plattångsberoende. Det känner man nästan igen ;))
  Vad kul att få läsa lite mer om er.
  Jag känner igen mig i en del av det ni skrev.
  Som att tro på livet efter döden. Jag har tillochmed forskat i det och haft föreläsningar ang ämnet. Väcker stor debatt!
  Men vad nyfiken jag blir...hum, hum...Alfridas hem..vad har ni nu hittat på???? ;)
  Får jag veta det sen? Hihi.

  Bamse KRAM till er båda! / Åsa.

  SvaraRadera
 4. Haha plattångsterapi.....Det var kul. Jag har så rakt hår så jag har aldrig använt en i hela mitt liv. Jag undviker också A-brunnar, har alltid haft en känsla Avbruten kärlek och K-brunnar Kärlek hihi. Vad kul att ni har hittat till mig. Hit kommer jag tillbaka.
  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 5. Roligt att få läsa lite om er! :) Och vilken fin häst! :) Red själv när jag var yngre, något som jag ibland saknar...

  SvaraRadera