måndag 29 mars 2010

Nu är den äntligen här...Klockan som jag för en tid sedan efterlyste här på bloggen ligger nu på golvet i köket och väntar på att få komma upp på väggen! Tusen tack snälla Magdalena på Par Courrier som hjälpte mig att få tag på den! I kväll åker slagborren fram och vi ska försöka få upp både barbord och klocka i köket. Återkommer med bilder senare när resultatet är klart.Igår var även jag och sambon en sväng till Ikea, mest för att shoppa små "bra att ha" saker men även belysning till köket. Innan hade vi två "vanliga" taklampor som inte gav så bra ljus direkt, bytte nu istället till riktbara spots så vi kan rikta ljuset och belysa skåp mm (och även klockan så småningom...) Ursäkta bildkvalitén men jag blev faktiskt himla nöjd med resultatet i verkligheten, en helt annan känsla i köket!

Ha det bra alla
Hälsningar från Patricia


4 kommentarer:

 1. Bara roligt att kunna hjälpa till :-) Glad att du blev nöjd med den. Ljussättning är också så himla viktigt, det förändrar verkligen ett rum. Ska bli roligt att se när det är klart. Glad påsk till dig!

  SvaraRadera
 2. superfin vännen!!! nu blev jag lite avis:) vi håller på och budar på lägenheten för fullt nu och jag mår riktigt dåligt, så nervös!!! hör av mig senare! kram tove

  SvaraRadera
 3. åh så fin vännen!!! nu blev jag lite avis:) vi håller på och budar för fullt nu, e sååå nervöst!!! håll tummarna!

  kram Tove

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du fick tag i den efterlängtade klockan! Jag tror minsann att vi har samma spotlights, köpte dem i vitras för att få ljusare i vardagsrummet, och jag håller med, de lyser verkligen upp!

  SvaraRadera