onsdag 6 januari 2010

Hej mitt vinterland!


Nu har jag slutat sörja att julen och nyåret också för den delen rusade förbi i ett tempo högre än en jumbojet. Ja varför sörja något som kommer igen om ett drygt år när man kan ta vara på det som vi inte vet att vi alldeles säkert får se till nästa vinter? Nämligen snön:)

Med en packad ryggsäck i högsta hugg bestämde jag och maken oss därför för att göra en riktig vintrig utflykt till vårt fantastiskt vackra Nyckelviken som vi har alldeles runt husknuten. I tretton minus lufsade vi runt i det här underbara vinterlandskapet och bara njöt av vår härliga vargavinter. Tills det blev dags för att duka upp varm choklad och äggmackor och vi blev stillasittandes på en bänk. Brrr! vad vi frös! Men det var det helt klart värt! Det blev verkligen en dag att minnas.

Det blev också nyårsafton som vi firade med goda vänner. Istället för blomma till värdinnan som höll i det stora nyårskalaset snickrade vi ihop ännu en barnhängare som hon önskat sig till sin son. Och så här blev den!

Hur har alla ni där ute firat det nya året i kylan?

/Tove


Bilder från ett vintervitt Nyckelviken.3 kommentarer:

 1. Så fin hängare!!! Dig skulle jag gärna bjuda på fest!!:)
  Ja visst är det som ett sagolandskap nu... hoppas det ligger kvar ett tag så vi slipper slasket från och till. Vårdropp vill vi ha den dagen då snön försvinner!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga vinterbilder! det är nog att ta vara på allt vackert i naturen just nu, även om det är aningen kallt (-29 i morse!!!)
  Och härlig present ni fixat :O)
  Tack för hälsningen inne hos mej! Kram Mia

  SvaraRadera
 3. Nydelige vintermotiv!!
  Det er herlig også da, med kulden og snøen. Skikkelig god gammeldags vinter!
  Jeg liker det jeg!
  Bare man har ved nok i hus!!!

  Hilsen Liv

  SvaraRadera