måndag 28 december 2009

God fortsättning!

Hoppas att er jul har varit fantastisk! Själv sörjer jag i vanlig ordning att den redan är över. Tänk så mycket förberedelser för ett par dagar som rinner iväg lika fort som alla årets övriga dagar alltid gör. På något sätt inbillar jag mig varje år att julafton och julhelgen på något magiskt vis så bli lite längre än de andra dagarna. Att jag ska minnas och ta in varje liten sekund av dessa dygn för att sedan kunna leva på dem under ett helt år tills det blir jul igen:)

Men så blev det inte den gången heller... Julen for förbi och idag är det vanlig arbetsdag igen och jag sitter lika förbryllad som vanligt och funderar på vad som egentligen hände. Och med facit i hand kan jag bara konstatera att julen blev lika mysig som vanligt! En massa god mat, glögg, levande ljus och så klart en hel del julklappar:)

Kom tomten till er i år och gick klapparna i inredningens tecken? Så mycket inredning blev det inte för just själva klapparna hos mig men väl hemma hos mor och far lyckades jag fynda den här vackra soppterrinen som jag bara var tvungen att ta med mig hem! Kanske får den agera fruktskål ett tag innan någon soppa serveras i detta hus:)

Nu ska jag krypa upp i soffan med den härliga boken "Inred ljust & lantligt" av Anna Örnberg som jag fick av maken i julklapp innan plikten och vardagen åter kallar...

Ha en mysig nyårsvecka allesammans!/ToveNågon månad innan jul inhandlade vi den här vackra takkronan till vår lilla etta för att lysa upp decembermörkret med. För visst måste man köpa en och annan julklapp till sig själv också så här i julklappstider:)4 kommentarer:

 1. Jag är precis likadan, sörjer att julen är över för denna gång... Först ska det pysslas, städas, pyntas, bakas och handlas så det står härliga till och svetten rinner, och så är julen förbi innan man ens hunnit blinka... Och så är det varje år. Kan man inte trycka på någon magisk knapp som gör att julen räcker liiite längre?
  Men visst blev det en mysig jul i alla fall, vi fick en riktig äkta vit (och kall!) jul här hos oss i år, det var helt perfekt! Massor av klappar blev det och en hel del god mat har man fått i sig (och en och annan chokladbit också...). En del av klapparna gick i inredningens tecken, fick bl a ett härligt fårskinn som är så varmt och gosigt att sitta på i soffan! Boken du fick är helt suverän, köpte den i höstas och bilderna får en verkligen att drömma sig bort... Har inte haft tid att läsa den ordentligt än, men nu ska det väl bli mer tid över för sånt.
  Vilken fin takkrona, den är säkert jättefin nu i decembermörkret! Och visst måste man köpa en och annan julklapp till sig själv också - det gjorde jag med! En fin karaff och ett par plåtaskar som jag bara inte kunde motstå när jag var ute och julhandlade det sista. Och så har vi beställt en ny dataskärm också, som en lite försenad julklapp till oss själva! :)
  Ha det så bra i mellandagarna!

  SvaraRadera
 2. Håller med dig att det går alldeles för fort...snyft!! Takkronan som du köpt är jättefin
  kramar Malin

  SvaraRadera
 3. Nämen så lustigt... precis den takkronan tipsade jag en kompis om och hon köpte sista exemplaret i en affär ute på Orust. Den är riktigt fin!!!
  Terrinen är ju en riktig liten skatt!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ett riktigt GOTT NYTT ÅR önskar jag dig! Din blogg är jättefin!

  Jes

  SvaraRadera