söndag 31 januari 2010

Längtan...

Ett av de vackraste orden jag vet. Just nu längtar jag efter ljumma vårdagar och fågelkvitter. Jag längtar till "alla hjärtans dag"-helgen då jag och min man åker till Polen för att hälsa på min bästa vän. Jag längtar efter en större lägenhet som jag kan fylla med vackra möbler och ting. Jag längtar efter att bara vara och få njuta av allt det underbara jag har. Vad längtar ni efter?/Tove

8 kommentarer:

 1. Att just få längta är underbart..!
  En av sakerna jag längtar efter är att få klä om en fotölj imorgon...
  Ha en fin vecka!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Fylla med underbara ting?? Så materialistiskt! =) för övrigt så längtar ja efter min fästmö just nu.

  SvaraRadera
 3. Patricia och Kama2 februari 2010 03:15

  Längtar till den 12 Februari när jag får träffa er!!!!!!Så längtar jag också till sommaren då jag och min vovve kommer hem och får vara hemma och så längtar jag till våren då det blir lite varmare(trevligare att vara ute på promenad).Puss på Dig!!!!

  SvaraRadera
 4. Att längta kan vara både alldeles underbart och väldigt smärtsamt... Längtar man till något fint, som våren eller sommaren, eller en spännade resa man ska göra, är det bara härligt. Men längtar man efter något som man inte kan få är det en annan sak... Själv längtar jag också till våren, och naturligtvis sommaren. Efter att få resa någonstans till sommaren, förhoppningsvis. Att få fixa en massa här hemma och ute i trädgården, att få det så där fint som jag ser det i mitt huvud. Men så har jag också en alldeles hopplös längtan efter att vi en dag ska ha vår alldeles egna sommarstuga, och just nu känns den drömmen väldigt avlägsen...
  Ha en fin helg och lycka till på resan sen! :)

  SvaraRadera
 5. hi hi! helt rätt Frank:) gud så materialistiskt:) då får väl inte jag vara sämre jag! jag längtar efter min man:) och er stora dag också!

  SvaraRadera
 6. Åhh jag längtar också till våren, längtar efter stt stort hus osv osv osv...
  Kram Anne

  SvaraRadera
 7. Erika Hallerdal18 februari 2010 12:39

  Jag längtar efter tjejvasan, en värmande sol, en öl med dig Tove, lukt av nyklippt gräs, sportlovet, Frank och mina katter. Men jag tror man ska försöka akta sig för att längta för mycket och inte glömma att försöka njuta av nuet. Kliché men sant... Det där man längtar efter kommer ju så småningom, och därför kan det vara behagligt att vänta och ha det där positiva framför sig. :)

  SvaraRadera