söndag 1 november 2009

Hallen börjar ta form...

Så var det äntligen färdig målat och såhär blev resultatet! Det syns inte så väl på bilderna men väggfärgen är en vanlig helvit matt väggfärg medan dörrar och lister fick en högblank helvit färg, inga brytningar. Högblank färg på dörrar och lister är tydligen inte det man vanligtvis använder men jag tycker att det blir en så snygg kontrast mot väggarna plus att de fina sekelskiftesdetaljerna verkligen lyfts fram trots att allt är vitt.


En ny dörrmatta Åhléns 99:-


Galgarna är gamla ommålade Ikea galgar och ovanför klädhängaren tänkte jag sätta upp en hylla för att kunna ställa korgar på med plats för mössor, vantar mm. Hyllan är redan införskaffad men jag väntar bara på en borrmaskin...
Lampan är från Ikea 299:-


Skoskåpet även det från Ikea 899:- Tycker att det var ett bra format på skåpet många skoskåp är mycket smalare och högre. Jag har inte satt på knopparna som hör till utan tänkte sätta på andra som jag tycker passar mycket bättre! Funderar också på att hänga upp en stor spegel ovanför skåpet sen är det bara allt piff kvar!


Blev även en ny dörrmatta till entrén
Åhléns 195;-


Hälsningar Patricia


††

6 kommentarer:

 1. Så fin hall du har!! Golvet är ju underbart, och dessa dörrar...! Perfekt skåp också!
  Kul när det närmar sig piffet!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Härligt med det trägolvet till de vita väggarna! Praktiskt med skoskåpet så att man kan få bort alla skor som tenderar att stå och drälla...

  SvaraRadera
 3. Så fint.
  Ha en bra söndagskväll.
  Hanna

  SvaraRadera
 4. Superfint blev det! Gillar oxå att ni valde högblank färg på socklar och lister =)Ha en bra vecka! Kram Lina

  SvaraRadera
 5. Vad fin hallen blev! Snyggt med kontrasten mellan matta väggar och högblanka dörrar och lister. Dörrarna är verkligen fina, såna skulle jag också vilja ha! Snygga detaljer för övrigt också.
  Ha en bra vecka och njut av den fina nyrenoverade hallen! :)

  SvaraRadera
 6. Men så fint det blivit i hallen eran:) Håller med dig om kontrasten mellan de matta väggarna och högblanka dörrar och lister, så fint ju.

  Hoppas du får en underbar dag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera