söndag 22 november 2009

Pyntning pågår!


Hej alla i höstmörkret!

Av någon anledning inleddes denna grå trista månad med ett ganska långt blogguppehåll för mig, helt oplanerat faktiskt! Men nästa helg är det ju första advent så nu ska här pyntas! I helgen åkte därför ett hempysslat hjärta i cypress och ett sött hjärta i silver fram. Cypresshjärtat som hängt med sedan fjolåret får pryda köksdörren tills vidare eftersom jag inte har hunnit med att scanna av butikernas julpyssel riktigt ännu. Och trots att jag skulle kunna anordna ettårskalas för detta lilla hjärta nu i dagarna är det fortfarande grönt och fint om än lite torrt:)

Det söta silverhjärtat sprang jag på hos Blomsterpassagen häromdagen då jag skulle köpa blommor. När jag lyfte på det plingade det likt en toastmasterklocka och jag föll för det direkt. För vad kan egentligen vara bättre att ha tillgängligt i jul när jag ligger på soffan och äter praliner och behöver lite service från maken:) Hi hi!

Önskar er alla en trevlig söndagkväll och en bra start på adventsveckan!

/Tove
6 kommentarer:

 1. Nääää...stackars min älskade svåger. Ska du plåga honom med en klocka. Då kommer jag genast och plockar ner bjällran ;-) pralinerna knycker jag med en gång...bara så att du vet <3 Puss älskade syster

  SvaraRadera
 2. Så fint!! Åh vad jag älskar att pynta, längtar!
  kram Malin

  SvaraRadera
 3. Ja,jag håller med Erika!Men gud vad jag skrattade när jag läste det!!!Tack för påminnelsen om första advent, dags för min rosa julgran att komma fram ur kartongen :-) Puss!!!

  SvaraRadera
 4. Så fint det ser ut! Fnissar åt din "service-klocka"... Hihi, en sån kan nog vara bra att ha ibland! ;)
  Ha en fin fortsättning på veckan! :)

  SvaraRadera
 5. Nämen oj så bra med ett sånt hjärta...!! Det får bli årets julklapp till maken...:):):)

  Härligt när pyntet håller sig fint så länge!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilket sött hjärta du gjort! Låter ju lovande att det hållit sig så bra för jag har nämligen pysslat ett hjärta idag men av lärk och hoppas såklart att det ska hålla sig snyggt till nästa år också!
  Önskar dig en mysig 1:a advent!

  SvaraRadera