tisdag 8 september 2009

Pysselfeber!


Jag har fått total pysselnoja... Varenda ledig stund hugger jag tag i penseln och färgburken och börjar måla och skriva på något. Det har gått så långt att jag börjar undra om jag verkligen har tid att arbeta och plugga också? Den här pysselfebern kom helt klart olägligt eftersom jag återvände till skolbänken förra veckan och nu har jag helt glömt bort att jag kanske inte bara kan skriva in mig på kurserna utan att jag faktiskt måste plugga också...

Det hela började med att jag skulle göra iordning en doppresent och när jag väl var igång så ploppade det upp nya pysselideér i huvudet på löpande band. Konstigt nog kommer de alltid när jag ska sova:) Vår stackars lilla femtiokvadratare svämmar just nu över av målarobjekt, färger, penslar och färdiga pyssel. Snart får jag och maken nog ta och flytta ut:) Som tur är fick jag ett underbart pysselförkläde av min älskade syster häromdagen. Så kläder och annan inredning ska nog klara sig undan den här pysselsmittan iallafall. Släng dig i väggen svininfluensan:) Hi hi!

/Tove8 kommentarer:

 1. Hej,
  kul att du har hittat till min blogg, du är såå välkommen! Galgen var ju helt underbar!!!
  Karolina

  SvaraRadera
 2. Va fint:) Gillar verkligen galgen. Duktig du e.
  Hoppas du får en bra dag.
  Kram Kristina

  SvaraRadera
 3. SÅ vackert pyssel!! Jättefint!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 4. Hejsan Tove!
  Men attans vad du är flitig!!! :))
  Jag blir bara sååå avudsjuk på dig. Du är ju så duktig med penseln. Mycket snyggt! Du skulle ha bott här i norr hos mig, så att jag hade kunnat tittat in hos dig och kanske "fått" med mig något fint hem, haha!
  Din kära make kan säkert bo bland allt som du skapar. Bara vackert. Jag vet att jag skulle stortrivas hos dig och dina färgpenslar och burkar, hihi.
  Läste vad du skrev inne hos mig. Och jag förstår dig. Just därför har jag själv inte provat detta med tre spalter. Och nu när du gjort det och jag fick det bekräftat av dig, så kommer jag inte att ge mig in på det!
  Din sida är ju toppen fin som den är! :)

  Nej nu ska jag sova...ska se om jag hinner med att lägga ut någon blogg innan veckolutet?? Det är så mycket med själva livet just nu :)
  Ha då så bra så länge vännen!
  Kramen / Åsa.

  SvaraRadera
 5. Hejsan tjejer!
  Tack Patricia för din härliga kommentar, hihi jag är också svag för krusbär! :)
  Denna marmelad är så god med sin smak av vanilj! Gör den! :)

  Önskar Er en helmysig helg!
  Kram kram / Åsa.

  SvaraRadera
 6. Jomen, gripas av pysselsjukan är något jag känner väl igen! Det är en sjukdom som jag ständigt "lider" av.. störigt att man ska måsta jobba också bara..fniss!

  SvaraRadera
 7. Tack Patricia för orden i min blogg. Jag har världens sötaste modeller, svårt att misslyckas med dem två :-)

  Kram

  Erika

  SvaraRadera
 8. Åh det kallar jag pyssel av hög klass ;) FINT!!!!

  K R A M // T i n a

  SvaraRadera