onsdag 12 maj 2010

Vi ska flytta!



Efter ett minst sagt lååångt blogguppehåll från min sida får ni nu veta varför. Vi ska flytta!

Tänk vad mycket pyssel det blir kring en flytt... Först köpte vi faktiskt en ny lägenhet. Sen skulle den gamla rensas, städas och fixas iordning inför visning.
Puh säger jag bara!
Här ser ni iallafall resultatet av vår homestyling. Lägenheten är redan såld och vi gjorde en riktigt bra affär. Så dessa bilder kan vara de sista ni ser från denna adress för om cirka en månad bär det av mot nya mål!:)
/Tove










(Bilderna är tagna för Länshem)

söndag 9 maj 2010

Gulliga koppar Upsala-Ekeby...

















Idag fick vi ärva dessa fina Upsala Ekeby koppar från en släkting. Gillar dom söta pastellfärgerna jättemycket och guldkanten som "lyxar" till det lite... Tror dom kommer göra sig bra att dricka kvällsespresson ur.









lördag 8 maj 2010

Artiklar sthlm...





































Idag blir det en promenad till inredningsbutiken Artiklar sthlm på Kungsholmen. Var ett tag sedan jag var där. Är på jakt efter kuddar från fabric copenhagen men utbudet är ju inte jättestort just nu. Jag har redan finkammat Spiti som förut hade jättemycket från deras sortiment och även Mathilde. Även om jag nu inte skulle hitta mina kuddar på Artiklar så har dom ju en massa annat fint att titta på med ett sortiment bl.a från GreenGate, Himla, Mille Notti, Rice, Voluspa och fabric copenhagen. Artiklar sthlm är helt klart värt ett besök och när jag ändå är i krokarna så blir det väl en sväng genom Västermalmsgallerian också.

Ha en härlig lördag
Hälsningar Patricia

(bilder från www.artiklarsthlm.se)

måndag 3 maj 2010

R.O.O.M.


Många av er andra har redan nämnt att R.O.O.M. öppnat upp sina dörrar igen, den här gången högst upp i P.U.B huset i Stockholm. Jag som till och med jobbar på självaste Drottninggatan har inte haft tid att springa förbi förren igår... Och oj vilket lyft för hela P.U.B. som enligt mig varit lite spretigt och rörigt senaste tiden.
Fantastiskt roligt att ha så mycket bra inredning runt hörnet, Stockholm saknar ju trots allt bra inredningsbutiker just i city. Me Like! Helt klart värt MÅNGA besök framöver!


Hälsningar Patricia

söndag 2 maj 2010

Ljusstakar från Sia...

Står just nu på mitt bord i vardagsrummet